Uw partner in rekrutering!

Waarom personeel rekruteren via een extern bureau?

Ik heb toch een eigen HRM afdeling die al mijn openstaande vacatures invult. Toch niet! Voor de gemiddelde personeelsafdeling is het vandaag de dag al een hele opgave om een reguliere kantoorfunctie ingevuld te krijgen. Laat staan de meer specialistische functies binnen transport & logistiek. Om deze in te vullen zijn hele andere specs & skills vereist. Internationaal chauffeurs bijv. bevinden zich door geheel Europa en zijn niet in staat om "even" voor een sollicitatiegesprek langs te komen. Doordat ze continue on the road zijn is ook het versturen van een CV en alle papieren/ documenten vaak problematisch. Tevens bevinden zij zich in andere kringen en communiceren via andere platformen. Om hen te vinden en benaderen is specialistische kennis van de branche nodig. Top Trucker Jobs is die specialist en heeft tientallen jaren aan ervaring binnen transport & logistiek aan boord. Medewerkers die midden in de dagelijkse praktijk staan en weten wat u als ondernemer beweegt.

Top Trucker Jobs strategie:

 • Specialisatie in personele diensten op gebied van (int.)transport, (winkel)distributie, planning, monteur, orderpicking, warehousing, cross-docking, heftruck chauffeur etc.
 • Focus op gekwalificeerde logistiek medewerkers.
 • Vooraanstaande en betrouwbare opdrachtgevers van naam en faam in Duitsland en de Benelux met een hoog kwaliteitsniveau.
 • Werving & selectie volledig in eigen beheer middels lokale eigen kantoren en medewerkers.
 • Value added services leveren middels consultancy werkzaamheden via zusteronderneming Abizz Consultancy B.V. en recruitment van internationale monteurs via Top Mechanic Jobs B.V..

Abizz Consultancy B.V.
Top Mechanic Jobs

Top Trucker Jobs visie:

 • TTJ ontwikkelt personele oplossingen voor haar logistieke opdrachtgevers.
 • TTJ streeft naar maximale kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid.
 • TTJ ontwikkelt toegevoegde service en waarden voor haar opdrachtgevers.
 • TTJ streeft duurzame oplossingen na welke aansluiten bij de behoeften van zowel werkgever als werknemer.
 • TTJ wil via het eigen ontwikkelde concept de klant volledig ontzorgen.
 • TTJ streeft in een steeds sneller veranderende markt als transport & logistiek naar continuïteit in de bedrijfsprocessen van haar klanten.

Banen voor Top Truckers bij Top Bedrijven

Vind de baan voor jou bij betrouwbare werkgevers tegen uitstekende voorwaarden.

VACATURES

Top Trucker Jobs kernwaarden

Top Trucker Jobs is een betrouwbare Nederlandse firma welke inmiddels meer dan 10 jaar succesvol opereert in de markt. Top Trucker Jobs spreekt de taal van de transportondernemer. Tientallen jaren aan ervaring binnen transport & logistiek garandeert dit.